Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia - 2017

Benvolguts amics, benvinguts un any més a la Fira de Santa Llúcia que com tots sabeu és la fira més antiga que gira al voltant del món del pessebre i de les tradicions nadalenques. Aquest any, festivem el 231è (1786-2017) aniversari de la Fira de Santa Llúcia. Amb aquesta motivació hem estat treballant i preparant per tots vosaltres un seguit de novetats importants, com la reforma iniciada fa tres anys de les parades o casetes, tant pel que fa a la seva estètica com al seu nou enllumenat nadalenc, i, sobretot, per la vostra canalla, per la qual hem estat preparant un seguit d'activitats que esperem us agradin i que trobareu detallades en el seu propi apartat.

Foto antiga de la fira També celebrem el vuitè aniversari de la web de la fira, web que volem que sigui la vostra "fira virtual", un espai on podeu trobar tot el necessari per facilitar-vos la vostra visita, i un espai, també, on poder saber quelcom més sobre la història de la fira, els seus artesans, activitats, exposicions de pessebres, fotografies i moltes altres coses.

La Fira real, la de tota la vida, amb un total de 287 parades, la trobareu com l'any passat, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. Trobareu les paradetes de sempre i unes quantes més de noves, carregades de novetats per tots vosaltres.
I recordeu, el 25 de desembre arriba el Nadal, però si voleu començar a viure l'ambient nadalenc amb tots nosaltres, el 24 de novembre arriba la fira de Santa Llúcia.

En nom de tots els firaires, us convidem a visitar i a gaudir de totes les novetats i de tot allò que durant tot l'any hem estat preparant amb la intenció de compartir amb tots vosaltres un espai on viure l'ambient i la màgia del Nadal.

Albert Deulofeu
Associació Fira de Santa Llúcia

© Associació Fira de Santa Llúcia 2018

Aquest web fa servir cookies per personalitzar el contingut i analitzar el tràfic. Si continueu navegant pel web n'accepteu l'us.

Més informació Acceptar