Fira de Santa Llúcia

Celebració del 230é aniversari de la Fira de Santa Llúcia

Aquest any celebrem el 230è aniversari (1786-2016 probablement és molt més antiga, però les primeres cites documentades són de l'any 1786) de la Fira de Santa Llúcia. Amb la motivació de millorar la fira any rere any, tant l'Associació Fira de Santa Llúcia com l'Ajuntament de Barcelona hem treballat plegats per poder-vos oferir la millor fira possible. Aquest any la fira obrirà les seves portes des del proper dia 25 de novembre fins el dia 23 de desembre. I un any més, hem aconseguit no retallar la duració dels dies en els que programem les activitats per tots vosaltres. Del 26 de novembre al 18 de desembre totes les activitats estan confirmades. Actualment estem treballant per poder-les ampliar a la resta de la fira. Esperem que en gaudiu de tot plegat.

Reforma de les parades i nou enllumenat nadalenc

La Fira de Santa Llúcia vol millorar la imatge i l'estètica general de la fira. Dins d'aquest fi, fa dos anys vam començar un projecte de reforma on s'ha definit que la imatge que el visitant tingui de la fira a l'arribar, sigui la més propera a un petit poblet de muntanya dins del període nadalenc; per aconseguir-ho s'han definit una sèrie de modificacions, tant pel que fa a la reforma de les parades ja existents, com pel que fa a les parades noves d'enguany. A més a més, també estrenem un nou enllumenat nadalenc individual per l'exterior de les casetes.

Continuitat en el número d'expositors a la fira

L'any 2012, la fira va créixer de 270 parades a 283 parades o expositors. L'any següent la fira va tornar a créixer amb quatre expositors més, fins a 287. Enguany repetim amb un total de 287 parades, 123 parades dins del sector de pessebres i figures, 96 al sector d'arbres, molsa i herbes, 64 dins del sector d'artesania, i 4 al sector de simbombes i joguines musicals.

Setè aniversari de la pàgina web de la Fira

Hola amics, benvinguts a la web de la Fira de Santa Llúcia, on celebrem el setè aniversari de la nostra web que també volem que sigui la vostra.
Continuem treballant per tal que sigui el més completa possible i ens agradaria comptar, com fem a la Fira, amb la vostra participació a l'hora de completar l'arxiu fotogràfic de la web. Si teniu fotografies de la Fira tant siguin històriques com actuals, podeu enviar-les a la següent adreça: lafira@firadesantallucia.cat. Us agrairíem que si ho sabeu ens féu saber l'any i autor de les mateixes. Un cop pujades es redimensionaran a 800x600 px. i 72 ppi. per tal d'adequar-les a la web. Si per pujar-les les redimensioneu vosaltres, heu de saber que le mida més petita hauria de ser 800x600 px. i 72 ppi.

Activitats a la Fira

Com cada any, estem preparant diferents activitats com el Tió Gegant de la Fira de Santa Llúcia, la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona. I aquest any, celebrem ja la 23ena Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya, amb el lliurament del guardó del Firaire d'Honor, que aquest any es lliurarà el dia 17 de desembre a les 7 de la tarda. Per aconseguir una informació més detallada, entreu a l'apartat d'Activitats.

Concurs de Pessebres a Barcelona

L'APB, Associació de Pessebristes de Barcelona, organitza anualment un concurs de Pessebres en el que podeu participar inscrivint el pessebre de la vostra llar al concurs.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb l'Associació de Pessebristes de Barcelona trucant al telèfon 933.152.157.

Cursets a l'Associació de Pessebristes de Barcelona

Carrer dels Lledó n.11, 2º, Barcelona.
Tel. 933 152 157

  • Curset de modelatge de figures
  • Curset de pessebres intensiu
  • Curset d'inciació al diorama
  • Curset de perfeccionament
© Associació Fira de Santa Llúcia 2017

Aquest web fa servir cookies per personalitzar el contingut i analitzar el tràfic. Si continueu navegant pel web n'accepteu l'us.

Més informació Acceptar